Van negatief naar positief ! Van angst naar vertrouwen ! Hoe doe je dat ?

be happy

ABOUT ME

Ik ben Nadia Thys, wonende te Sluizen (Tongeren).
Van opleiding ben ik licentiaat vertaler Nederlands/Frans/Spaans. Ik heb jaren in verschillende bedrijven en in het onderwijs gewerkt, maar ik kon niet goed overweg met de werking en de mentaliteit van deze systemen. Ik voelde me als kind al een buitenbeentje en ook later bleek ik me moeilijk te kunnen aanpassen aan de gevestigde systemen. Pas op latere leeftijd begreep ik dat ik hoogsensitief was en na het lezen van heel wat boeken hieromtrent, vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Als hooggevoelig persoon probeerde ik me altijd aan te passen en moeite te doen om anderen te behagen en te voldoen aan het voorgelegde plaatje. Al snel voelde ik dat dit niet meer werkte voor mij. Ik kreeg gezondheidsproblemen en ik voelde hoe ik mijn energie liet wegnemen door anderen. Ik kwam in contact met reiki en dat heeft voor mij voor een grote verandering gezorgd. Ik voelde me letterlijk terug opgeladen en kon het leven weer aan. Ik liet regelmatig een behandeling doen en ook werd ik me meer en meer bewust van mijn negatieve gedachten  (angsten en schuldgevoelens). Ik besefte dat ik heel verkeerd in het leven stond en dat mijn leven verliep volgens mijn negatieve gedachten, niet goed dus! Niets ging goed in mijn leven.
Ik werkte meer en meer aan mezelf, ik onderging de inwijdingen in reiki en behaalde de master. Daarmee kan ik mezelf en anderen een reikibehandeling geven en ook inwijdingen. Dat was voor mij een heel mooi groeiproces. Ik stond dankbaarder en liefdevoller in het leven. Daarna startte ik een groeicursus waar ik verschillende vormen van meditaties leerde en besloot elke dag te mediteren. Ook volgde ik een cursus in bachbloesems en gemmotherapie. Ik leerde mezelf te genezen op basis van mijn intuïtie.
Ik leer nog steeds bij en ik groei elke dag !
Nu tijdens de Coronacrisis mediteer ik heel veel en kom ik tot inzicht dat ik een hele weg heb afgelegd van een heel negatief en angstig iemand naar een heel positief iemand. Ik weet nu dat ik mijn eigen geluk maak en dat niemand anders dat voor mij kan maken.
Ook brengt deze crisis me tot inzicht dat het nu meer dan ooit tijd is om naar buiten te komen als 'bewustzijnscoach/life coach' omdat er momenteel zo veel negatieve emoties en angsten spelen bij de mensen. Na al heel wat cliënten te hebben geholpen op weg naar een gelukkiger en positiever leven, weet ik dat dit mijn missie is en dat ik hier een grote bijdrage kan leveren!
Vol dankbaarheid ga ik de toekomst tegemoet !